ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 06 Φεβρουαρίου 2013
  • Views285

Σκηνές που σίγουρα δεν τιμούν ούτε τη Βουλή ως υπηρεσία ούτε πολλούς από τους βουλευτές συνέβησαν απόψε το βράδυ στη Βουλή με τα ευτράπελα να μην έχουν τέλος. Λίγο μετά τις δωδεκάμιση τα κλειδιά για το χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν έπειτα από τρία τέταρτα αναζήτησης.

Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να σφραγίσουν το κλειδί του χρηματοκιβωτίου, να το παραδώσουν στον αξιωματικό υπηρεσίας της Βουλής και να διακόψουν για αύριο. Φεύγοντας ωστόσο αμέλησαν ότι ο μάρτυρας είχε μεταφερθεί να περιμένει σε άλλη αίθουσα με αποτέλεσμα σχεδόν να τον ξεχάσουν και παραλίγο να τον κλειδώσουν μέσα. Οι σκηνές απείρου κάλλους πάντως δεν σταμάτησαν ούτε εκεί. Κι αυτό γιατί όταν είπαν στον μάρτυρα να είναι αύριο στις δέκα το πρωί στη Βουλή, αυτός τους απάντησε ότι είναι λίγο δύσκολο αφού από τη μέρα που ο Γ.Παπακωνσταντίνου έφυγε από το Υπουγείο Περιβάλλοντος, ο ίδιος έχει μείνει άνεργος και έχει για αύριο το πρωί έχει προγραμματισμένη συνέντευξη για δουλειά οπότε θα είναι λίγο δύσκολο να προσέλθει να καταθέσει. Το απόλυτο μπάχαλο.

Υ.Γ Αλγεινή εντύπωση πάντως έχουν προκαλέσει σε συναδέλφους τους αρκετά από τα μέλη της επιτροπής τα οποία έχοντας στο μυαλό τους ότι η επιτροπή θα διέκοπτε στις δώδεκα την είχαν κοπανήσει από τις εννιά. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι από τα πέντε μέλη της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα του κακού χαμού στην αίθουσα βρίσκονταν μόνο οι Μ.Βαρβιτσιώτης και Αδ.Γεωργιάδης.

Print Friendly

Share

About Author

Νίκος

(0) Readers Comments