ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 26 Απριλίου 2012
  • Views238

Με την υποψήφια Χατζή Λασκαρίνα του Δημητρίου θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας στον Νομό Καβάλας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου.

Όπως επισημαίνει το μέλος του κόμματος του Νομού Καβάλας Χατζή Λασκαρίνα, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας αποτελείται από απλούς, καθημερινούς, εργαζόμενους νέους ανθρώπους και από 7 μέλη Διοικούσα Επιτροπή και όχι Πρόεδρο-Αρχηγό.

“Είμαστε ένα κόμμα με φρέσκες αντιλήψεις του 21ου αιώνα, ένα από τα 23 κόμματα Πειρατών στην Ευρώπη και τα 57 σε όλο τον κόσμο που είναι πάνω και πέρα από τον ξεπερασμένο άξονα Αριστερά-Κέντρο-Δεξιά”, σημειώνει η κ. Χατζή.

Σε ότι αφορά την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος, αυτή πρεσβεύει την ουσιαστική και αμεσότερη δημοκρατία με τη συμμετοχή όλων στα κοινά, τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση, τον διαχωρισμό των εξουσιών και την ανεξαρτησία των δικαστών ώστε οι ίδιοι νόμοι να ισχύουν για όλους, την ελευθερία έκφρασης και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, την τροποποίηση της νομοθεσίας περί copyright και πατέντων, την δημόσια υγεία χωρίς πατέντες με οικονομικότερα αλλά ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα, αλλά και την εγγύηση για ένα ελάχιστο εισόδημα και αξιοπρέπεια για όλους.

“Σε εμάς τα πρόσωπα είναι αυτά που αποφασίζουν”, διευκρινίζει η κ. Χατζή και προσθέτει πως σε ότι αφορά το Μνημόνιο η πολιτική γραμμή του κόμματος είναι πως ο κόσμος θα αποφασίσει αν το θέλει ή όχι και όχι τα κόμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Γιαλυψό Θεοφάνη, μέλος του Κόμματος του νομού Καβάλας, τηλ. 6945121723

site: www.pirateparty.gr

Ακούστε την συνέντευξη που παραχώρησε στο ENA CHANNEL ο εκπρόσωπος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας στην Καβάλα Θεοφάνης Γιαλυψός.

Μέρος 1

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/ΓΙΑΛΥΨΟΣ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Μέρος 2

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/ΓΙΑΛΥΨΟΣ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΡΟΣ 2.mp3″ colors=”#900345″ id=”2″ nums=”2″]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments