ΚΟΣΜΟΣ — 03 Αυγούστου 2013
  • Views529

Ούσα έτοιμη για ένα ονειρικό ταξίδι τη Μαγιόρκα, η 18χρονη Alix Townsend θεώρησε πως είχε επιλέξει το απόλυτο outfit, χωρίς ωστόσο να υπολογίσει το προσωπικό αεροπορικής εταιρείας, στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Δυστυχώς η επιλογή ενός καυτού σορτς δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να φορέσει για να ταξιδέψει αφού “έφαγε” πόρτα από τον υπεύθυνο των αερογραμμών Monarch, ο οποίος το θεώρησε προκλητικό καθώς φαινόντουσαν τα οπίσθιά της και της ζήτησε μπροστά σε χιλιάδες επιβάτες να το βγάλει και να φορέσει κάτι άλλο αν ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο!

Σύμφωνα με την Daily mail, όπως είπε ο ίδιος το σορτς ήταν υπερβολικά κοντό και φαινόντουσαν τα οπίσθιά της αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν την επέτρεψαν να αλλάξει στην τουαλέτα με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, καθώς υποχρεώθηκε να αλλάξει μπροστά στον κόσμο.

girl

Ο υπεύθυνος αρνείται πως δεν της επέτρεψε να αλλάξει στην τουαλέτα. Η κοπέλα, η οποία σπουδάζει νομική ήταν μαζί με άλλες 17 φίλες της και πήγαιναν σε ένα πάρτι.

“Ήταν ντροπιαστικό, δεν πιστεύω πως φορούσα κάτι ανάρμοστο. Υπήρχαν και άλλοι επιβάτες ντυμένοι αναλόγως”, είπε η ίδια, προσθέτοντας πως ο υπεύθυνος ήταν αγενής μαζί της.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments