ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ — 20 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views150

Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του Enterprise Europe Network, θα συμμετέχει φέτος στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθίας 2012, στις 26-30/09/2012.

Η 4η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθίας 2012, διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και την υποστήριξη της ΔΕΘ ΑΕ. Θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, στην Κόρινθο, στο χώρο της επιχείρησης “Σωληνουργεία Κορίνθου”.

Οι κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτονται από την Έκθεση είναι οι εξής: Τρόφιμα και ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα, σκάφη, εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων, τουρισμός, υπηρεσίες γενικά, ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές μορφές τουρισμού – αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός, παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας.

Το Επιμελητήριο Καβάλας καλεί άπαντες ενδιαφερόμενου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής που θα το βρουν στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικός εξοπλισμός περιπτέρου, μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κ. Δ. Θεοδωράκη.(εσωτ.11)

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments