ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 22 Ιουλίου 2013
  • Views142

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Χειρουργείο στο ΕΣΥ- Κλείνουν 6 νοσοκομεία τον Αύγουστο- Αλλάζουν θέσεις οι εργαζόμενοι- το πρόγραμμα της κινητικότητας.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Νέα … ΕΡΤ η Εκκλησία για 9.500 ιερείς!- Ο προτεστάντης Σόιμπλε γύρισε την πλάτη στον Αρχιεπίσκοπο.

 

Η ΑΥΓΗ : Αντιπερισπασμός με μαύρη προπαγάνδα – τα πρωτοπαλίκαρα Σαμαρά επιχειρούν να κρύψουν την “κοινωνική έρημο” – στρατηγική έντασης με στόχο τον Σύριζα.

 

Η ΒΡΑΔΥΝΗ : Συντάξεις- αλλάζουν όλα στον υπολογισμό των αποδοχών- αναλυτικός οδηγός για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 

Η ΕΠΟΧΗ : Μνημόνιο διαρκείας- η όποια νέα “βοήθεια” συνοδεύεται και από νέα μέτρα.

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Η ελληνική αγορά διψάει για ρευστό 20 δισ.ευρώ- η μελέτη της Oliver Wyman για τη δημιουργία του Επενδυτικού Ταμείου.

 

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Σύνταξη- ποιοί, πως βγαίνουν έως τα 60- Σίγουρες λύσεις για όλους τους ασφαλισμένους.

 

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Τι είπε ο πρωθυπουργός στον Σόιμπλε για τα νέα μέτρα : “Αυτό μπορεί να μας σκοτώσει”- οι έντονοι διάλογοι πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου.

 

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Ισορροπία τρόμου μέχρι το “ατύχημα” – κυβέρνηση, βουλευτές, τρόικα παγιδευμένοι σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει.

 

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Την Τρίτη τα συλλαλητήρια υπεράσπισης της Κυριακής- αργίας- Αθήνα στις 7μμ, στην Ομόνοια, Θεσσαλονίκη στις 8 μμ.

 

Ο ΛΟΓΟΣ : προκήρυξη 2.000 θέσεων εργασίας- το σχέδιο της κυβέρνησης για την ΝΕΡΙΤ.

 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : 21 φόροι σε 6 μήνες- μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται ; – εισοδήματα, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις: μισά-μισά με την εφορία.

 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : Συνεχίζεται η ασυδοσία των δημάρχων- είναι πλέον επιβεβλημένο να τελειώσει η κυβέρνηση τώρα με τα άντρα διαφθοράς και σπατάλης των ΟΤΑ.

 

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Γκάλοπ-έκπληξη της Κάπα Researchμετά το πολυνομοσχέδιο – “Ναι” από το 60% για απολύσεις στο Δημόσιο!- Συμφωνούν ακόμη και οι μισοί ψηφοφόροι του Σύριζα- “Ναι” και στην άρση της μονιμότητας- Ενισχύονται Σαραμάς, Τσίπρας, Βενιζέλος, πτώση Κουβέλη.

 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ : Μένουμε από λεφτά- κατέρρευσαν τα έσοδα- τρύπες παντού- τρέχει αντίστροφα ο χρόνος για την κυβέρνηση.

 

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Ελαφρύνσεις για διαμερίσματα, “κεραμίδα” για μονοκατοικίες- κερδισμένοι και χαμένοι από το φόρο ακινήτων του 2014.

 

REAL NEWS : “Θα αντέξει η κυβέρνηση; “- οι άγνωστοι διάλογοι του Β.Σόιμπλε στην Αθήνα- Σε ποιούς συνομιλητές του έθεσε το ερώτημα ο Γερμανός υπουργός.

Πηγή: epikaira.gr – http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=62961&category_id=86

 

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments