ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 30 Απριλίου 2012
  • Views261

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος, την Τετάρτη 2 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στις 20:30 στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Ο κ. Κλειτσιώτης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της πόλης και του Νομού Καβάλας, στους οποίους θα παρουσιάσει τους στόχους του για την περιοχή, καθώς επίσης και τις προγραμματικές θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Την Κυριακή 29 Απριλίου ο κ. Κλειτσιώτης συνέχισε τις επαφές του με κατοίκους περιοχών του Νομού Καβάλας και μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τα Αμισιανά, το Κοκκινόχωμα, τα Δωμάτια, την Αυλή, το Μελισσοκομείο, το Σιδηροχώρι, την Γαληψό και τον Ακροπόταμο. Τα μηνύματα ήταν αισιόδοξα από πλευράς ψηφοφόρων, οι οποίοι δήλωσαν απερίφραστα πως στις εκλογές θα στηρίξουν τον κ. Κλειτσιώτη.
Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το Σάββατο, βρέθηκε στο νησί της Θάσου και εισέπραξε τη συμπαράσταση πολιτών στο πρόσωπο του ενόψει της εκλογικής μάχης της 6ης Μαΐου. Ο οικονομολόγος-λογιστής στο επάγγελμα, κ. Κλειτσιώτης, είχε συναντήσεις με ντόπιους ξενοδόχους κι άλλους φορείς του τουρισμού, λογιστές, καταστηματάρχες, και γενικότερα πολίτες της Θάσου και η επίσκεψη του στο νησί χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη.
Σήμερα (Δευτέρα) ο κ. Κλειτσιώτης από νωρίς το πρωί θα συνεχίσει τις επαφές του με πολίτες του Νομού Καβάλας (Χρυσούπολη, κ.ά), ενώ όσοι επιθυμούν να τον δουν στο Εκλογικό του Κέντρο υπενθυμίζεται πως βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (πάνω από τη «Δωδώνη»).

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments