ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 25 Ιουνίου 2013
  • Views136

Οι «καραμπόλες» στο ΠΑΣΟΚ

Την αποτίμηση του σχηματισμού της νέας κυβέρνησης επιχειρεί λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή της η Ιπποκράτους, που ρίχνει τώρα το βάρος στο εσωτερικό της.
Ως «καραμπόλα» χαρακτηρίζουν μόνο αυτή που άφησε εκτός κυβερνητικού σχήματος τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Μέχρι αργά χθες το απόγευμα άλλωστε θεωρείτο απολύτως βέβαιο ότι είχε «κλειδώσει» η θέση του ως αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. Αντίθετα, όλες οι πληροφορίες επιμένουν ότι ήταν ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης που ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δεν ενδιαφερόταν για συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα, αποθαρρύνοντας την όποια πιο συγκεκριμένη πρόταση εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Wall Street Journal : Αποκλείεται να εξαντλήσει την τετραετία ο Σαμαράς

H εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρεται στις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ απο την κυβέρνηση. H εφημερίδα επισημαίνει πως είναι πολύ δύσκολο πλέον να εξαντλήσει Αντώνης Σαμαράς την τετραετία στη θέση του πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως μετά και το «λουκέτο» της ΕΡΤ, το παραμικρό περιστατικό μπορεί να «ρίξει» την κυβέρνηση.

Επιπλέον φόροι για επιδόματα συντάξεις και τόκους

Eξτρα φόρους φέρνει και φέτος για τη συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Με εισφορά αλληλεγγύης 1%-4% θα επιβαρυνθούν όλα τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2012 οι φορολογούμενοι, ανεξάρτητα από το εάν αυτά απαλλάσσονται του φόρου ή φορολογούνται αυτοτελώς.

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments