ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 04 Ιουλίου 2013
  • Views384

Οι ώρες περνάνε και όσο το σκοτάδι πλησιάζει τόσο αυξάνεται η ένταση στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ αλλά και στους αστυνομικούς οι οποίοι προσπαθούν να συλλάβουν τους επικίνδυνους κακοποιούς – δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, καθώς είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιοι πως εκείνοι θα προσπαθήσουν να κινηθούν μέσα στην νύχτα.

Κατά πάσα πιθανότητα οι υπόλοιποι δραπέτες, των οποίων ο αριθμός «παίζει» ανάμεσα σε τρεις μέχρι και πέντε, έχουν διαφύγει προς την περιοχή του Προυσού στην Ευρυτανία. Άλλωστε το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί ήταν απόλυτα βέβαιοι πως η άλλη ομάδα των κακοποιών κατευθυνόταν προς τη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας που διαφεύγει, είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, μάλλον λόγω υπερβολικής χρήσης ουσιών, και πολύ δύσκολα θα παραδοθεί. Από την Αστυνομία υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω κακοποιός (Κόλα) είχε πει όταν είχε συλληφθεί και πριν δραπετεύσει πως επόμενη φορά δεν θα υπάρξει.

Γι” αυτόν τον λόγο, οι ομάδες των ΕΚΑΜ και της ΕΛΑΣ έχουν διευρύνει την έκταση των ερευνών στα περίπου 100 χλμ και προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους διωκόμενους μέσα σε αυτόν τον κλοιό.

Παράλληλα επιθυμούν να μην καταφέρουν να φτάσουν οι δραπέτες στην καρδιά της Ευρυτανίας διότι μετά θα τους είναι πιο εύκολο να χαθούν.

Να σημειωθεί πως οι δύο άλλοι κακοποιοί οι οποίοι σκοτώθηκαν ήταν θείος και ανιψιός, με τον δεύτερο να πυροβολεί κατά των αστυνομικών ακόμα και τη στιγμή που έπεφτε σε μικρό γκρεμό.

Εν τω μεταξύ ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής όπου σκοτώθηκαν ο Έντισον Λίκα ή Σινάνι, 25 ετών και ο Κουιτίμ ή Φλαμούρ Λίκα ή Σινάνι, περίπου 38 ετών.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments