ΚΑΒΑΛΑ — 24 Οκτωβρίου 2012
  • Views185

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=R_S-3q_SFdI[/tube]

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί σε μία από τις πιο διαφημισμένες επενδύσεις του Δήμου και της Π.Ε. Καβάλας, τον ΒΙΟ.ΠΑ. φέρνει στο φως η δημοτική παράταξη του Άρη Βέρου. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «Ο δημοτικός συνδυασμός “Συμπαράταξη Πολιτών” επισκέφθηκε το Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟ.ΠΑ.), ένα έργο που σύμφωνα με το επιχειρησιακό πρόγραμμα του δήμου Καβάλας θεωρείται «ολοκληρωμένο».
Το εγκαταλελειμμένο κτίριο, ο λόφος της φωσφογύψου (ραδιενεργό υλικό), τα έλη που καλύπτουν όλη την περιοχή, καθώς και οι τόνοι μπαζών, ελαστικών και απορριμμάτων συνθέτουν την εικόνα του «ολοκληρωμένου» έργου. Έργου που θεωρείται πόλος έλξης για την εγκατάσταση επαγγελματικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της περιοχής.
Ο Δήμος Καβάλας ως συμμέτοχος ή ακριβέστερα ως συνένοχος σ’ αυτή την αθλιότητα έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης καθώς εξαιτίας της αβελτηρίας του συντέλεσε όλα τα χρόνια αυτά στο να λιμνάζει επικίνδυνα ο ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας μέσα στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ.
Και για του λόγου το αληθές, ας θαυμάσουμε ένα «ολοκληρωμένο» έργο….»
Εμείς αναζητήσαμε τον πρόεδρο της ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας Μάκη παπαδόπουλο ο οποίος επιφυλάχθηκε να μας απαντήσει για τα όσα καταμαρτυρούν οι εικόνες τις επόμενες ημέρες.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments