ΚΟΣΜΟΣ — 04 Απριλίου 2013
  • Views886

Τι συμβαίνει όταν κάποιος απολύεται από το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας της Αυστραλίας; Μα φυσικά αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του και φέρνει στο φως λεπτομέρειες που οι ιδιοκτήτες του περιοδικού θα ήθελαν να θάψουν για πάντα.
Ο επί 25 χρόνια αρχισυντάκτης της αυστραλιανής Vogue Kristie Clements ο οποίος απολύθηκε επεισοδιακά από το περιοδικό τον περασμένο Μάιο προχώρησε σε αποκαλύψεις. Στο βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Vogue Factor» χαρακτήρισε τη Vogue «εργοστάσιο», λέγοντας ότι στα παρασκήνια των λαμπερών επιδείξεων τα μοντέλα λιμοκτονούν και υποφέρουν.

«Τοπ μόντελ από τη Ρωσία του οποίου δεν θα αποκαλύψω την ταυτότητα μου είχε πει ότι έτρωγε ‘χαρτομάντιλα’ για να ξεγελάσει την πείνα του», αποκάλυψε ο  Clements και συνέχισε: «Βρέθηκα στα παρασκήνια επιδείξων μόδας.

Παρακολουθούσα τα μοντέλα. Τα περισσότερα ήταν εξουθενωμένα και νηστικά. Είχαν να φάνε για περισσότερες από τρεις μέρες. Μετά το τέλος της επίδειξης δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και τα μάτια τους από κάτω είχαν τεράστιους μαύρους κύκλους. Πολλά από τα κορίτσια κατέληγαν στο νοσοκομείο».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments