ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ — 04 Ιουνίου 2013
  • Views169

Αλλαγή τακτικής μετά το σάλο που προκλήθηκε…

Ο εκπρόσωπος Τύπου του διάσημου ηθοποιού, Μάικλ Ντάγκλας, επιχείρησε να μαζέψει το σάλο που έγινε από δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Γκάρντιαν, σύμφωνα με το οποίο ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ο καρκίνου του λάρυγγα από τον οποίο νόσησε προκλήθηκε από το στοματικό έρωτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γκάρντιαν, ο Μάικλ Ντάγκλας μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο του λάρυγγα και όταν ερωτήθηκε αν έχει μετανοιώσει για τα χρόνια που έπινε και κάπνιζε πάρα πολύ, απάντησε όχι, γιατί, όπως υποστήριξε ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου από τον οποίο νόσησε προκλήθηκε από έναν ιό, ο οποίος μεταδίδεται κάνοντας στοματικό έρωτα στις γυναίκες.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε ότι ο Μάικλ Ντάγκλας ποτέ δεν είπε ότι ο στοματικός έρωτας ήταν η αιτία του καρκίνου λέγοντας ότι ο σταρ μιλούσε γενικά για την αιδοιολειχία ως αιτία που προκαλεί καρκίνο και όχι συγκεκριμένα για τη δική του περίπτωση.

Ο διάσημος ηθοποιός, 68 χρονών σήμερα και παντρεμένος με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, διαγνώστηκε με καρκίνο το 2010.

Έκανε εκτεταμένες χημειοθεραπείες και εδώ και πλέον από δύο χρόνια είναι καλά στην υγεία του. Η βρετανική εφημερίδα πάντως παρέθετε και δηλώσεις γιατρών, οι οποίοι αμφισβήτησαν αυτά που υποστήριξε.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments