ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 21 Δεκεμβρίου 2012
  • Views130

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=jtamCg7Mg18[/tube]

Μπορεί όλοι η τουλάχιστον κάποιοι από μας να περίμεναν να ζήσουν τέτοιες στιγμές , σήμερα 21 12 2012 που σύμφωνα με την προφητεία που αναφέρεται στο Ημερολόγιο των Μάγια θα ερχόταν η συντέλεια του κόσμου στη μία και δεκατρία πρώτα, που τελικά όμως δεν επαληθεύτηκε , ούτε και αυτή τη φορά. Για τους περισσότερους ειδικούς επιστήμονες, οι «προφητείες» των Μάγια για το Τέλος του Κόσμου είναι σκέτη μυθολογία. Το περίφημο ημερολόγιο των Μάγια, στο οποίο βασίζεται όλη η σχετική «καταστροφολογία», ναι μεν μετράει τον χρόνο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, αλλά δεν σταματάει εκεί.
Τις τελευταίες ημέρες διαρκώς πλήθαιναν οι ανακοινώσεις επιστημόνων και ερευνητών , που έσπευδαν να διαβεβαιώσουν την ανθρωπότητα ότι το …τέλος είναι ακόμα μακριά και αρχηγών κρατών που έκαναν εκκλήσεις για ψυχραιμία και νηφαλιότητα.. Ωστόσο το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης είναι ότι φυσικά υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι «οργάνωσαν» για σήμερα ομαδικές αυτοκτονίες .Ασφαλώς , το ενδεχόμενο καταστροφής του πλανήτη είναι εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός και για το λόγο αυτό δόθηκαν στη δημοσιότητα διάφορα σημεία ανά τον κόσμο που θα ήταν και τα μοναδικά που θα σώζονταν από την βιβλική καταστροφή. Ένα μέρος για παράδειγμα είναι στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην περιοχή που έζησαν οι Μάγια ,,,στην οποία εδώ και χρόνια έχουν χτιστεί ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και ενοικιαζόμενα δωμάτια τα οποίοι εδώ και μέρες έχουν 100% πληρότητα…Κάποιοι επιτήδιοι προφανώς , θέλησαν να εκμεταλλευτούν ακόμα και το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς, το τέλος του κόσμου … στην πόλη μας ωστόσο , κανένας δεν πίστεψε ούτε για μια στιγμή ότι σήμερα τα είναι η τελευταία μέρα της ανθρωπότητας ….

Ψυχραιμία λοιπόν εφόσον παρακολουθείτε αυτό το ρεπορτάζ ,,,όλοι είμαστε ζωντανοί….και υπομονή μέχρι την επόμενη ανακοίνωση για καταστροφή του πλανήτη,,,,

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments