ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 12 Ιουλίου 2013
  • Views180

«Πάρτι διαφθοράς» κατήγγειλε ότι γίνεται στο Δημόσιο ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Λέανδρος Ρακιντζής, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» σημείωσε ότι δεν αξιολογούνται σε πολλές περιπτώσεις και δεν επιθεωρούνται οι εργαζόμενοι. Πρόσθεσε ακόμη ότι το σύστημα στην Ελλάδα αργεί πάρα πολύ. «Μια απόφαση για να τελεσιδικήσει χρειάζεται 12 χρόνια. Πρέπει να επισπευστούν οι διαδικασίες».

Μίλησε για όργιο διαφθοράς από κακοδιοίκηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατασπατάληση στην Υγεία από υπερτιμολογήσεις. Και ανέφερε ότι ο κόσμος πλέον έχει ξεθαρέψει γι’ αυτό και κάνει αρκετές καταγγελίες. «Δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας είναι πιο διεφθαρμένος σήμερα. Απλώς, νομίζουν ότι για την κρίση φταίει και η διαφθορά γι’ αυτό μιλούν», λέει χαρακτηριστικά.

Είπε ότι εκείνον δεν τον έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς για να του ζητήσει να διακόψει μία έρευνα και ανέφερε: « Σας διαβεβαιώ ότι σε εμένα προσωπικά δεν έγινε ποτέ καμία παρέμβαση. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από κανέναν τίποτα».
Αναφέρθηκε και στο διεφθαρμένο σύστημα υγείας λέγοντας ότι: «Πρέπει να υπάρχει γνωμοδότηση ότι δεν μπορεί να νοσηλευτεί στην Ελλάδα. Δεν μπορεί ο ασθενής να επιλέγει σε ποιο ιδιωτικό θεραπευτήριο θα νοσηλευτεί».

Ανέφερε πάντως ότι «Τα κλεμμένα λεφτά δεν επιστρέφονται. Δεν τα κλέβει ο άλλος για να τα επιστρέψει». Και πρόσθεσε ένα ανέκδοτο που θέλει τα λαμόγια να φορτώνονται από την Ελλάδα.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments