ΖΩΔΙΑ — 26 Μαρτίου 2013
  • Views190

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Κριέ, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Άλλαξε κάποιες από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά και με κατάλληλους χειρισμούς, θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι δυνατή, αγαπητέ Κριέ, και μπορεί να επιζήσει, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, τόσο από την μεριά σου όσο και από τον σύντροφό σου. Μην γίνεσαι καχύποπτος από λόγια τρίτων ανθρώπων και προτίμησε, αντί αυτού, να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αν περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένεια σας, θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, βελτιώνοντας της πεσμένη ψυχολογία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που ήδη έχεις, χωρίς να τακτοποιήσεις προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο λογικό πρόγραμμα, χωρίς να σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις όποιον ή όποια σου κάνει… κλικ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Ταύρε. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς και δεν θα μπορέσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τες με σοβαρότητα, για να τα πας καλύτερα στο μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς το βράδυ προκλήσεις για εξόδους, που μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με πιο θετικό μάτι. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου, αν είσαι Δίδυμος. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε συζητήσεις, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Προστάτεψε την θέση σου και αποστασιοποιήσου, γιατί είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Άλλωστε, δεν σου πέφτει λόγος! Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε σήμερα τις καινούργιες συμφωνίες και τις οικονομικές συναλλαγές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα νοιώθεις αρκετή ένταση για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεσαι και οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα οδηγήσεις στο σωστό δρόμο. Ίσως θα πρέπει να ζητήσεις από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε συμβουλεύσουν, αφού αυτοί με πιο καθαρή και αντικειμενική σκέψη, ίσως να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε κάποιες συζητήσεις που θα σου κάνει ο σύντροφος σου για τη σχέση σας, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα και να την βάλετε τώρα σε νέες, πιο γερές βάσεις. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου και έχεις απογοητευτεί από τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, δέξου την πρόταση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και διασκέδασε μαζί του το αποψινό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η ημέρα είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις και ίσως οι εξελίξεις που έχεις να μην σε ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό. Κάνε λίγη υπομονή και μην τα παρατάς τώρα, που φτάνεις ένα βήμα πριν το τέλος. Τα έσοδά σου είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με τα έξοδά σου και αυτό σε ξελαφρώνει.

 

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, φίλε Λέων, γι’ αυτό πρόσεξε να μην γίνουν λάθη στη δουλειά σου, κάτι που θα επιβαρύνει χωρίς λόγο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τις δαπανηρές αγορές και τις εξόδους για φαγητό και διασκέδαση, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με την Σελήνη σήμερα να μπαίνει στον Ζυγό αργά το βράδυ, φίλε Λέων, θα έχεις μία έντονα ερωτική διάθεση στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις το πάθος να υπερισχύει της λογικής. Αν δεν έχεις σχέση, μπορείς να περάσεις εξίσου ερωτικά και όμορφα, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις που θα σου γίνουν από το αντίθετο φύλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν, και να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου αυτά που σκέφτεσαι για το μέλλον. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου και η αισθηματική σου ζωή είναι τα θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα μειώσει κατά πολύ την ανασφάλεια που σε διακατέχει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις έρθει σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσο για εσένα που ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από τη μοναξιά, πρέπει να προσέχεις να φυλάγεσαι από όσους σε πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία και σου λένε ‘‘μεγάλα’’ λόγια. Μην τα πιστέψεις, αν πρώτα δεν σου αποδείξουν έμπρακτα τις προθέσεις τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν την εργασία σου. Μέσα από επαγγελματικές προτάσεις που θα σου γίνουν, με οδηγό την διαίσθησή σου, θα καταφέρεις να επιλέξεις αυτήν που έχει τις καλύτερες προοπτικές για την καριέρα σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα καταφέρεις, με τον έναν ή άλλον τρόπο, να τα βελτιώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς, αγαπητέ Ζυγέ, για να ανανεωθείς ψυχολογικά, να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για το ζώδιο σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Άρη με το Δία. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Ζυγός. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις, για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ζυγέ, στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Σκορπιέ. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!!!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από μια αρνητική οπτική, με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το Ζυγό από το βράδυ και μετά, η ερωτική σου ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα τη σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, καθώς θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν και σε αγχώνουν εδώ και καιρό, αλλά με λίγη συνέπεια και εγκράτεια από την μεριά σου, θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς σχετικά με τον χώρο του σπιτιού σου, αφού αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να ηρεμήσεις, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Με τον Άρη να πραγματοποιεί όψη με τον κυβερνήτη σου Δία και να σε ευνοεί, ένας έρωτας είναι πιθανό να προκύψει ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για τη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα γρήγορα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο, με τις τόσες ευθύνες της καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση που διατηρείς, φίλε Αιγόκερε, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί, αρκεί να θέσεις κάποια όρια και να μοιράσεις δίκαια τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφό σου. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο πολλών καταστάσεων σχετικών με τα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Τα οικονομικά σου θα ακολουθήσουν τους ίδιους ρυθμούς και είναι στο χέρι σου να τα βελτιώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος, φίλε Υδροχόε, και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε και ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που τον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις, δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχα θετικές. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι να περιμένετε μία έκπληξη από τον σύντροφο σας για το αποψινό βράδυ και οι ελεύθεροι μπορεί να καταλήξετε σε σοβαρή δέσμευση, πριν προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με το Δία, σε προτρέπει να βρεις τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σου, πράγμα που θα σε ξελαφρώσει και θα σε ικανοποιήσει τα μέγιστα.

 

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ιχθύ, και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και, με γνώμονα την λογική σου, επιδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, πλησίασε τον σύντροφό σου και προσπάθησε να διορθώσεις τα πράγματα, που τις τελευταίες ημέρες σας έχουν απομακρύνει. Υιοθέτησε μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και απόδειξέ του πόσο πολύ τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Όσο για εσένα που έχεις ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, η δημοτικότητα σου θα είναι τόσο αυξημένη, που θα προσελκύσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι, με θετικό αντίκτυπο για την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ιχθύ, η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται θα περάσει δυσκολίες τη σημερινή ημέρα και αυτό θα σε αγχώσει περισσότερο. Προσπάθησε να αποφύγεις την ανάμειξη σε διαμάχες και διαφωνίες με συναδέλφους σου. Καλύτερα μάλιστα θα είναι να δουλέψεις μόνος σου, μακριά από όλους. Επίσης, σήμερα μην κλείσεις συμφωνίες και μην κάνεις συζητήσεις για τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Print Friendly

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Οκτώβριος 16, 2016
Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Οκτώβριος 15, 2016
Τα ζώδια σήμερα 12/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 12/10/2016

Οκτώβριος 12, 2016
Τα ζώδια σήμερα 11/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 11/10/2016

Οκτώβριος 11, 2016
Τα ζώδια σήμερα 10/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 10/10/2016

Οκτώβριος 10, 2016
Τα ζώδια σήμερα 9/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 9/10/2016

Οκτώβριος 09, 2016
Tα Ζώδια σήμερα 8/10/2016

Tα Ζώδια σήμερα 8/10/2016

Οκτώβριος 08, 2016
Τα ζώδια σήμερα 7/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 7/10/2016

Οκτώβριος 07, 2016
Τα ζώδια σήμερα 6/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 6/10/2016

Οκτώβριος 06, 2016
Τα ζώδια σήμερα 5/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 5/10/2016

Οκτώβριος 05, 2016
Τα ζώδια σήμερα 4/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 4/10/2016

Οκτώβριος 04, 2016
Τα ζώδια σήμερα 2/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 2/10/2016

Οκτώβριος 02, 2016
Τα ζώδια σήμερα 1/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 1/10/2016

Οκτώβριος 01, 2016
Τα ζώδια σήμερα 30/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 30/9/2016

Σεπτέμβριος 30, 2016
Τα ζώδια σήμερα 29/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 29/9/2016

Σεπτέμβριος 29, 2016
Τα ζώδια σήμερα 28/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 28/9/2016

Σεπτέμβριος 28, 2016
Τα ζώδια σήμερα 26/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 26/9/2016

Σεπτέμβριος 26, 2016
Τα ζώδια σήμερα 25/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 25/9/2016

Σεπτέμβριος 25, 2016
Τα ζώδια σήμερα 24/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 24/9/2016

Σεπτέμβριος 24, 2016
Τα ζώδια σήμερα 23/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 23/9/2016

Σεπτέμβριος 23, 2016
Τα ζώδια σήμερα 21/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 21/9/2016

Σεπτέμβριος 21, 2016
Τα ζώδια σήμερα 20/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 20/9/2016

Σεπτέμβριος 20, 2016
Τα ζώδια σήμερα 19/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 19/9/2016

Σεπτέμβριος 19, 2016
Τα ζώδια σήμερα 18/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 18/9/2016

Σεπτέμβριος 18, 2016
Τα ζώδια σήμερα 17/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 17/9/2016

Σεπτέμβριος 17, 2016
Τα ζώδια σήμερα 16/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 16/9/2016

Σεπτέμβριος 16, 2016
Τα ζώδια σήμερα 15/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 15/9/2016

Σεπτέμβριος 15, 2016
Τα ζώδια σήμερα 14/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 14/9/2016

Σεπτέμβριος 14, 2016
Τα ζώδια σήμερα 12/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 12/9/2016

Σεπτέμβριος 12, 2016
Τα ζώδια σήμερα 11/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 11/9/2016

Σεπτέμβριος 11, 2016
Τα Ζώδια σήμερα 10/7/2016

Τα Ζώδια σήμερα 10/7/2016

Σεπτέμβριος 08, 2016
Τα ζώδια σήμερα 7/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 7/9/2016

Σεπτέμβριος 07, 2016
Τα ζώδια σήμερα 6/9/2016

Τα ζώδια σήμερα 6/9/2016

Σεπτέμβριος 06, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments