ΚΑΒΑΛΑ — 07 Μαρτίου 2012
  • Views137

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=9MD85c0HhPs[/tube]

Μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα συμπεράσματα από την χθεσινή συνάντηση που είχανε, στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Κατά την συνάντηση αυτή διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση του κ. Μανιάτη με τους εργαζόμενους όσον αφορά το επενδυτικό πλάνο για το κοίτασμα Ε της Νότιας Καβάλας και την υλοποίηση του πλάνου αυτού, αλλά και όσον αφορά το θέμα της παράτασης των χρονικών περιθωρίων για την τακτοποίηση των αδειών εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων, κάτι που ζητά διακαώς η ενεργειακή αιγαίου.
Το ζήτημα, όμως, των σεισμικών δεδομένων που διεκδικεί εδώ και αρκετό καιρό η Ενεργειακή Αιγαίου προκειμένου να προχωρήσει στις έρευνες στην περιοχή της Νότιας Καβάλας απασχόλησε και την χθεσινή συνάντηση, με τον κ. Μανιάτη να δεσμεύεται ότι εντός 3 μηνών θα προχωρήσει στην παράδοση των δεδομένων, ασχέτως με το αν η ΕΛΠΕ, η οποία διαθέτει αυτή την στιγμή τα σεισμικά δεδομένα συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην παράδοσή τους.
Κατόπιν τούτου, οι εργαζόμενοι στην ΚΑΒΑΛΑ OIL θεωρούν ότι δεν είναι, πλέον, απαραίτητο να προχωρήσουν στις κινητοποιήσεις τις οποίες έχουν σχεδιάσει εδώ και αρκετό καιρό.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments