ΚΟΣΜΟΣ — 08 Απριλίου 2013
  • Views222

Όπως έχει αποδείξει, η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει πρόβλημα με το γυμνό. Αλλά όταν μπροστά της είδε φαντη μπαστούνι ένα μέλος των Femen, έδειξε να… ταράχτηκε! Πως αντέδρασε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας βρίσκεται στη Γερμανία και το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε μαζί με τη Γερμανίδα καγκελάριο την Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Αννόβερου. Οι δυο ηγέτες άλλωστε την εγκαινίασαν.

Οι διαδηλώσεις κατά του Πούτιν είχαν προαναγγελθεί. Αλλά η ασφάλεια της Μέρκελ πιάστηκε στον… ύπνο!

Πούτιν και Μέρκελ βρίσκονταν στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ομίλου Μάρτιν Βίντερκορν, όταν τέσσερις γυναίκες που φώναζαν “Fuck dictator!” (Άι γ…, δικτάτορα!), όρμησαν πάνω στην εξέδρα.

Η έκπληξη αποτυπώθηκε στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ – όπως φαίνεται και από το πρωτοσέλιδο της διαδικτυακής Bild – ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν μάλλον το… διασκέδασε!

Τα μέλη του κινήματος Femen είχαν γράψει στα σώματά τους με μαύρη μπογιά το σύνθημα κατά του Πούτιν και όπως συνηθίζουν ήταν γυμνές από τη μέση και πάνω. Οι άνδρες της ασφάλειας είδαν κι έπαθαν να τις κάνουν… καλά και να τις απομακρύνουν.

Νωρίτερα το πρωί, η Μέρκελ και ο Πούτιν είχαν αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα του ναζισμού, σ’ ένα κοιμητήριο για τους κρατούμενους στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας κοντά στο Αννόβερο, όπου είναι θαμμένα 386 θύματα, εκ των οποίων 154 Ρώσοι, που δολοφονήθηκαν από την Γκεστάπο το 1945.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments