ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 13 Απριλίου 2012
  • Views118

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=WprQnEPgV68[/tube]

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Δράμας έκανε γνωστό, ενόψει της προεκλογικής περιόδου, ότι αιτήματα για παραχώρηση χώρων με σκοπό την προβολή και διαφήμιση κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών θα αντιμετωπισθούν από το Δήμο, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές διατάξεις, όπως π.χ. η εξέτασή τους από την διακομματική επιτροπή. Το ζήτημα αυτό κινήθηκε μετά από αίτημα του πρώην δημάρχου Δράμας Θωμα Μαργαρίτη για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Δημήτριος Κραχτίδης

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Μηχανικού των επιχειρηματιών για το πάρκο στο ΔΕΡΑΣ Γιάννη Δωρόπουλου. Ο μηχανικός είπε πως «ευτυχώς δεν πέρασε η τροπολογία» αναφερόμενος στην τροπολογία που κατατέθηκε για τη δυνατότητα που θα δινόταν σε προωτοβουλίες αυτού του είδους να χαρακτηριστούν μεγάλα αναπτυξιακά έργα και να με αδειοδοτηθεί η μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων από την πόλη σε ένα μαζικό χώρο εντός των ορίων του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα για την κατάθεση τροπολογίας εκφράστηκε από την πρόσφατη σύσκεψη όλων των ιδιοκτητών και των φορέων παρουσία των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων στο επιμελητήριο Ξάνθης.

Και οι υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης είναι σε εκκρεμότητα. Μετά τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί και έχουν επιδείξει ενδιαφέρων για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και φυσικά μετά από την ταραχώδη παρουσία του κ. Τσετίν Μάντατζη περί συμμετοχής του ή όχι στο ψηφοδέλτιο, το όνομα του Μπουρχάν Μπαράν συζητείται αλλά λείπει…μία γυναίκα.

Μια περίεργη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας στην Ξάνθη. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι κάτοικοι του Δροσερού, ο δήμος Ξάνθης δεν έχει προβεί εδώ και αρκετό στον καθαρισμό της περιοχής του Δροσερού, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να είναι αναγκασμένοι να καθαρίσουν οι ίδιοι τους δρόμους της περιοχής στην οποία διαμένουν.

Με εξαιρετικές διακρίσεις των συμμετεχουσών στο περίπτερό της επιχειρήσεων, συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 6-8 Απριλίου 2012 από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) υπό την αιγίδα του ΥπΑΑΤ. Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συνεπής στην δέσμευση της για στήριξη των δυναμικών και με εξαγωγικά χαρακτηριστικά κλάδων του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησής τους, με απόφαση της Επιτροπής Πρωτογενούς τομέα συμμετέχει σε εκείνες τις κλαδικές εκθέσεις οι οποίες προσδίδουν στα προϊόντα της αναγνωσιμότητα και στις επιχειρήσεις εξωστρέφεια.

Επίσκεψη στην Δημοτική Αγορά Κομοτηνής την Μεγάλη Πέμπτη, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης και υπηρεσιακούς παράγοντες, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών με τους επαγγελματίες για τις ημέρες του Πάσχα. Ο κ. Δαμιανίδης ενημερώθηκε για την κίνηση στην αγορά την εορταστική περίοδο καθώς και για τους προβληματισμούς των κρεοπωλών για την αγοραστική κίνηση. Πάντως στην επίσκεψη διαπιστώθηκε η επάρκεια των αγαθών σε όλα τα προϊόντα, καθώς και τις εξαιρετικές τιμές, οι οποίες είναι χαμηλότερες από τις περσινές.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-Θράκης, μετά από πρόταση της Μόνιμης Επιτροπής Νέων Μηχανικών του Τμήματος, αποφάσισε την διεξαγωγή Σεμιναρίων εγκλιματισμού των νέων συναδέλφων στο επαγγελματικό περιβάλλον του μηχανικού. Στην κατεύθυνση υλοποίησης της παραπάνω απόφασης καλεί τους διπλωματούχους Μηχανικούς αλλά και άλλους τεχνικούς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παραπάνω Σεμινάριο, να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση συμμετοχής, στα Γραφεία του ΤΕΕ-Θράκης (Κομοτηνή – Παρνασσού 6) μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στους νομούς Έβρου και Δράμας. Συγκεκριμένα, στον Έβρο θα είναι υποψήφιοι οι ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ,ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ενώ στην Δράμα οι Μήτρου Γεώργιος, Μπιμπίκης Δημήτρης, Πίκη Μπαμπλά Στέλλα, Στεφανίδης Ιωάννης και Χαρμπαντίδης Σωκράτης.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments