ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 24 Απριλίου 2012
  • Views141

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Y7aaUJj5WK4[/tube]

Τα νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «πάσχουν» από έλλειψη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, ενώ το δικό τους «γολγοθά» περνούν σε καθημερινή βάση ασθενείς και το συγγενικό τους περιβάλλον προσπαθώντας να βρουν ένα άδειο κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Υπέρμαχοι της επένδυσης χρυσού στην Θράκη είναι στη ΝΔ, μέσω του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά και του εκπροσώπου τύπου της Γιάννη Μιχελάκη. Πιο συγκεκριμένα,  ο Αντώνης Σαμαράς, στην προ ημερών συνέντευξη του στο Mega δήλωσε πως «εγώ δεν δέχομαι η Ελλάδα να έχει ένα τεράστιο πλούτο, όπως τιτάνιο, κοβάλτιο και χρυσό, ο οποίος είναι τελείως ανεκμετάλλευτος! Δεν δέχομαι να περνάει η εικόνα ότι σιχαινόμαστε και δεν θέλουμε τους επενδυτές!!!». Πριν τον κ. Σαμαρά, ο εκπρόσωπος Γιάννης Μιχελάκης, είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του, μέσω της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης τασσόμενος υπέρ των εξόρυξης χρυσού στην Θράκη!

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=kKHqAHnO_v0[/tube]

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιφερειακή συνάντηση ενημέρωσης για τα τρέχοντα έργα της Περιφέρειας ΑΜΘ που άπτονται θεμάτων Πολιτικής Προστασίας

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=w1L0FHbGgm0[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments