ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 12 Απριλίου 2013
  • Views125

Το ένα σοκ διαδεχόταν το άλλο για το θύμα που διαπίστωσε την κλοπή σε τράπεζα της Τήνου…

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες στην χώρα της Τήνου, με θύμα έναν 87χρονο. Ο άγνωστος δράστης κατάφερε να τρυπώσει στο σπίτι του, την ώρα που έλειπε και βούτηξε τα λιγοστά χρήματα που υπήρχαν σε συρτάρι, προσωπικά έγγραφα του ηλικιωμένου αλλά και την ΑΤΜ που είχε μέσα σε τσάντα, μαζί με τον κωδικό.

Ο δράστης χωρίς να χάσει χρόνο πήγε ΑΤΜ και προχώρησε σε διαδοχικές αναλήψεις, αδειάζοντας τον λογαριασμό του άτυχου παππού. Ο ίδιος αντιλήφθηκε την κλοπή, όταν αναζήτησε την ΑΤΜ. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο διαρρήκτης μπήκε πιθανότατα από ανοιχτό παράθυρο και έτσι δεν άφησε τα σημάδια της παραβίασης στο σπίτι.

To μεγαλύτερο σοκ για τον ηλικιωμένο ήρθε στην τράπεζα. Εκεί όπου πληροφορήθηκε ότι ο άγνωστος δράστης είχε προλάβει να του αδειάσει το λογαριασμό. Ο ίδιος έβαλε τα κλάματα αφού όπως είπε στους υπαλλήλους, πρόκειται για τους κόπους μιας ολόκληρης ζωης.

Οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεχίζονται, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να έχει καταφέρει να φύγει από το νησί μαζί με τα χρήματα του 87χρονου…

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments