ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 03 Δεκεμβρίου 2012
  • Views632

Τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων που έκαναν λόγο για απομάκρυνση του Κώστα Βασιλακάκη από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Καβάλας έγιναν, σήμερα το μεσημέρι, πραγματικότητα καθώς ο κ. Βασιλακάκης αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, πληρώνοντας το μάρμαρο για τις συνεχόμενες αποτυχίες των “Αργοναυτών” στο πρωτάθλημα της Football League. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την απομάκρυνση του Κώστα Βασιλακάκη γνωστοποιήθηκε στον ίδιο από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Τσαλίκη την στιγμή που αυτός μετέβη στην μεσημεριανή προπόνηση του ΑΟ Καβάλας.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα σχετικά με τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη είναι το εξής:

Η ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη τον οποίο και ευχαριστεί για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στο σύλλογο. Του εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες επαγγελματικές δραστηριότητές του. Παράλληλα κάνει γνωστό ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments