ΓΥΝΑΙΚΑ — 17 Ιανουαρίου 2013
  • Views1199

Οι μπεζ αποχρώσεις στα νύχια είναι ιδανικές αν δεν προλαβαίνεις να κάνεις μανικιούρ. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και επιπλέον ταιριάζουν με ό,τι υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Η προετοιμασία: 
Ξέβαψε τα νύχια σου καλά και καθάρισέ τα με οινόπνευμα, για να απομακρύνεις την περιττή λιπαρότητα.

Η τεχνική

1 Είναι σημαντικό να λιμάρεις τα νύχια σου προς μία μόνο κατεύθυνση. Απόφυγε να κινείς τη λίμα αριστερά και δεξιά, με δύναμη ή βιαστικά, γιατί έτσι τα νύχια σου θα ξεφλουδίσουν και δεν θα στρώνει καλά το βερνίκι.

1226_beauty1_201011

 

 

 

2  Τοποθέτησε μικρές ταινίες (θα τις βρεις στα πολυκαταστήματα καλλυντικών) γύρω από τα νύχια. Αυτό θα σε βοηθήσει να περάσεις το βερνίκι σαν επαγγελματίας.

2

 

3 Η σειρά έχει ως εξής: Πρώτα απλώνεις τη βάση και μετά δύο στρώσεις από το βερνίκι σου, με φορά από το κέντρο του νυχιού προς τα έξω. Στο τέλος μην ξεχάσεις το top coat για έξτρα λάμψη και μεγαλύτερη διάρκεια.

3

 

4 Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι μαλλιών για να τα στεγνώσεις, σχηματίζοντας γωνία 45 μοιρών με το χέρι σου. Έξτρα συμβουλή: Ρύθμισέ το στον κρύο αέρα! Ο ζεστός στεγνώνει μόνο την εξωτερική επιφάνεια του νυχιού και το μανικιούρ θα καταστραφεί πολύ πιο γρήγορα απΆ ό,τι περίμενες.

4

 

5  Για να τελειοποιήσεις την εμφάνιση, και αφού στεγνώσουν τελείως τα νύχια σου, πέρασε στα χέρια με τη βοήθεια ενός πινέλου λίγο ιριδίζον μέικ απ ή ένα λαμπερό γαλάκτωμα σώματος.

5

 

Καλή σας επιτυχία!!!

Print Friendly

Σουφλέ με μελιτζάνες

Σουφλέ με μελιτζάνες

Οκτώβριος 02, 2016
Πιροσκί με φέτα

Πιροσκί με φέτα

Αύγουστος 19, 2016

Share

About Author

ΕΛΕΝΗ

(0) Readers Comments