ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 12 Απριλίου 2013
  • Views472

Ο πάλαι ποτέ κραταιός Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης σε ρόλο γυρολόγου πέρασε από την πόλη μας για να ξεπουλήσει διαλαλώντας την πανεπιστημιακή του πραμάτεια.

«Τα δίδακτρά μας είναι 50% χαμηλότερα φέτος λόγω της κρίσης. Ανέρχονται σε 5.000 ευρώ και βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα ευκολιών πληρωμής τους. Υποσχόμαστε δε ότι τις τιμές αυτές θα τις κρατήσουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Σε παράφραση των λεγομένων του θα λέγαμε: «Τρελάθηκε το αφεντικό και τάβαλε όλα τζάμπα» κι’ αλλιώς «Για το Πάσχα παράδες. Για τον Αύγουστο χρήματα».

Οποία κατάντια. Υποψήφιοι αγοραστές και αυτόκλητοι ντίλερ η πολιτική και εκπαιδευτική «αφρόκρεμα» της πόλης μας.

Τα εύλογα ερωτήματα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Καβάλας στους θλιβερούς πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης είναι αμείλικτα.

Από ποιόν η από ποιους άντλησαν  το δικαίωμα να παρουσιαστούν στην κοινωνία της πόλης μας ως διαφημιστές ενός ιδιωτικού πανεπιστημίου, όταν η πολιτεία τούς όρισε ως θεματοφύλακες της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης;

 Σε ποια κοινωνική πραγματικότητα ζουν οι πολιτικοί μας ταγοί που αντί της δωρεάν πνευματικής τροφής αντιπροτείνουν με το αζημίωτο εκπτωτικό κατά 50% παντεσπάνι;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Καβάλας το μόνο που έχει να τους επισημάνει σε σχέση με τη θλιβερή αυτή πρωτοβουλία τους είναι το «Μωραίνει Κύριος ούς βούλεται απωλέσαι».

Γραφείο Τύπου

Καβάλα 12-04-2013

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments