ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 12 Φεβρουαρίου 2013
  • Views117

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Y0JCK8-gpDI[/tube]

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή που είχε διαπραχθεί, τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης Παρασκευής σε κατοικία της Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα, μετά από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Πρόκειται για έναν 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος, αφού εισήλθε στην οικία, αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα πορτοφόλι που περιείχε 120 Ευρώ και διάφορα έγγραφα, καθώς και ένα ζευγάρι γυαλιά, το οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο της έρευνας, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.
Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή που είχε διαπραχθεί, τα
ξημερώματα 1-4/2011, σε γραφείο στην Καβάλα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Συγκεκριμένα, ο 24χρονος, αφού διέρρηξε το παράθυρο του γραφείου, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε δύο (2) κεντρικές μονάδες και μία
(1) οθόνη υπολογιστή.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, καθώς και για παράβαση του νόμου
περί όπλων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Συνελήφθη, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού ΣταθμούΕυλάλου, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments