ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 01 Απριλίου 2013
  • Views143

Συνελήφθησαν, σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Ολλανδίας, ηλικίας 30 και 25 ετών, για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως). Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να κινούνται σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 38χρονος ημεδαπός, διευθύνοντας σύμβουλος εταιρίας, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του δράστη, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 231.418,73 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Συνελήφθη, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, 54χρονος ημεδαπός, διότι λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αφαιρέσει, από την αυλή καταστήματος, διάφορα τεμάχια αλουμινίου και καλώδια χαλκού, συνολικού βάρους 90 κιλών. Τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα ,βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=LmfzmmK2ub0[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments