ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΒΡΟΣ — 16 Μαρτίου 2013
  • Views143

 

Συνελήφθησαν σήμερα (16-3-2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, τρείς (3) αλλοδαποί, ένας 26χρονος υπήκοος Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 29 και 20 ετών, διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις (3) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή των Φερών, εντόπισαν μια ομάδα δώδεκα (12) περίπου μη νομίμων μεταναστών, να κινείται πεζή, καθοδηγούμενη από τους δύο διακινητές, ηλικίας 20 και 29 και την έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

 

Λίγο αργότερα, προσέγγισαν στο σημείο δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στα οποία επιβιβάστηκαν οι μη νόμιμοι μετανάστες και ξεκίνησαν με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη. Ακολούθως, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στους οδηγούς των δύο οχημάτων, οι οποίοι όμως δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα.

 

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, ο 26χρονος οδηγός του ενός οχήματος, που μετέφερε με αυτό, έξι (6) από τους μη νόμιμους μετανάστες, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, οι δύο (2) άλλοι διακινητές, που καθοδηγούσαν πεζή, την ομάδα των μη νομίμων μεταναστών.

 

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι για το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή πριν από ένα μήνα περίπου, στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής Αττικής.

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments