ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 20 Μαρτίου 2013
  • Views443

Συνελήφθη, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 45χρονος ημεδαπός, διότι, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, εισήλθε σε Ιερό Ναό της πόλης και εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απασχόληση του εφημέριου σε άλλο χώρο, αφαίρεσε ένα παγκάρι που περιείχε περίπου 60 Ευρώ.
Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν παγκάρι χωρίς το χρηματικό ποσό, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου, 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Συνελήφθησαν, στην Ελευθερούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 21 ετών, διότι, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται σε χωριό της Καβάλας και εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν 1.000 Ευρώ. Ακολούθως, οι δράστες, προέβησαν με τα αφαιρεθέντα χρήματα σε διάφορες αγορές. Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος από το κλαπέν χρηματικό ποσό καθώς και τα προϊόντα που αγόρασαν, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πέντε μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα εντός του Δέλτα του ποταμού Έβρου.
Το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε από την Υπηρεσία κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ότι υφίσταται κίνδυνος για τη ζωή πέντε ατόμων, τα οποία ζητούν βοήθεια, στην ευρύτερη περιοχή των Φερών.
Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν τους μετανάστες και αφού προσέγγισαν την νησίδα με πλωτό μέσο, κατάφεραν το μεσημέρι, να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια τέσσερις υπηκόους Συρίας (εκ των οποίων δύο άνδρες, μια γυναίκα και ένας ανήλικος) και έναν υπήκοο Ιράκ.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=zHTEH6NwK0w[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments