ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 05 Ιουλίου 2013
  • Views183

Σφοδρές αντιδράσεις από όλο τον πολιτικό κόσμο αλλά και από τους βουλευτές της ΝΔ έχει προκαλέσει η δήλωση του Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή, με την Φωτεινή Πιπιλή να τον «αδειάζει» λέγοντας του πως εάν θέλει μπορεί να πάει εκεί για να «αλιεύσει» ψήφους.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Μ. Βορίδη ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι η καταστροφή της Ελλάδας ξεκίνησε από τον Α. Παπανδρέου, προκαλώντας τα αισθήματα χιλιάδων πολιτών αλλά και τις αντιρρήσεις του Ε. Βενιζέλου και του συγκυβερνώντος ΠΑΣΟΚ με τον πρώτο να διαμαρτύρεται έντονα.

Οπως δείχνουν τα πράγματα, η ΝΔ αργά αλλά σταθερά διολισθαίνει όλο και πιο δεξιά και εγκαταλείπει τον μεσαίο χώρο, ίσως για να αφήσει έδαφος στο ΠΑΣΟΚ που το χρειάζεται τώρα και στο μέλλον για τις επόμενες κυβερνήσεις, αν υπάρξουν. Από την άλλη με τη δεξιά στροφή ελπίζει να φέρει ψηφοφόρους πίσω στο «μαντρί» από την ανεκμετάλλευτη πηγή της Χρυσής Αυγής.

Καραμανλής, Ντόρα και άλλοι μετριοπαθείς πάντως σιωπούν κι αυτό δεν  είναι καλό για τη δημοκρατία. Οι πολίτες, εκτός από την κατάρρευση της οικονομίας, έχουν ακόμη ένα πρόσθετο λόγο να ανησυχούν…

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments