ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 26 Ιουνίου 2013
  • Views156

Φύλαξη σε 24ωρη βάση από τουλάχιστον δύο αστυνομικούς, εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών ετοιμάζεται να αποκτήσει ο τέως και η… εξοχική του κατοικία στην Αργολίδα.

Το γεγονός αποκάλυψε με επιστολή του προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ, ο συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών (ΠΟΑΣΥ) που διαμαρτύρεται για την απόφαση φύλαξης του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Αστυνομικοί της περιοχής υποστηρίζουν ότι το προσωπικό του Α. Δ Αργολίδας, που δεν επαρκεί για την αστυνόμευση της περιοχής, είναι αδύνατο να «αναλάβει και το έργο της φύλαξης» του τέως στο Κρανίδι Αργολίδας.

Μέχρι σήμερα, το καινούριο σπίτι του τέως φυλασσόταν μόνο κατά τις βραδινές ώρες.

Στην επιστολή της ΠΟΑΣΥ αναφέρεται:

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το επισυναπτόμενο υπ’ αριθ. 801/2/21 από 25/05/2013 έγγραφό της, αναπτύσσει εμπεριστατωμένα όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους η οικία του πρώην Βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου δεν μπορεί να φυλάσσεται από τις ελλιπείς δυνάμεις της Α.Δ. Αργολίδας και προτείνει την ανάθεση της φύλαξης σε Κεντρικές Υπηρεσίες του Α.Ε.Α.

Παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας, το αίτημα των συναδέλφων της ανωτέρω Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας τύχει θετικής αντιμετώπισης ενημερώνοντάς μας σχετικά».

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments