ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 21 Μαΐου 2013
  • Views208

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Καβάλας θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση στα «Σήματα Καπνού» Βότση 10. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τσίπρας μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με θέμα: «Τι πρέπει να κάνουμε για την πολιτική διέξοδο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεισφέρει όλες του τις δυνάμεις στη δημιουργία ενός συνασπισμού που θα αντισταθεί στην κυβερνητική πολιτική και θα συμβάλει στη δημιουργία ενός πολιτικού ρεύματος διεξόδου. Πολιτικού ρεύματος που θα θέτει στους στόχους του την ανατροπή των μνημονίων και παράλληλα θα αγωνίζεται για να διαμορφωθούν θέσεις για την πολιτική επαναθεμελίωση, την πραγματική δημοκρατία, την παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος του λαού, την ανακούφιση των εργαζομένων, τη χειραφέτιση και την αναζήτηση μιας νέας θέσης της Ελλάδας στο σύγχρονο κόσμο. Ουσιαστικά μιλάμε για την επείγουσα ανάγκη να συγκροτηθεί πλατύ, μαχητικό ρεύμα αντίστασης, αλληλεγγύης και ανατροπής.

Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες – Καβαλιώτισες να παρακολουθήσουν την πολιτική ομιλία, να υποβάλουν ερωτήματα και να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Την Τετάρτη 22 Μαϊου 2013 ώρα 7.00 μ.μ. στα «Σήματα Καπνού».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments