ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 18 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views132

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=rk92mPyFQjA[/tube]

Δεύτερη μέρα κινητοποιήσεων σήμερα για τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας, οι οποίοι περιμένουν να τους καταβληθούν τα υπόλοιπα των εφημεριών τους. Σήμερα το πρωί λοιπόν προέβησαν σε μία μικρής διάρκειας κατάληψη , στον κόμβο του άγιου Σίλα έξω από το χώρο του νοσοκομείου και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους . να σημειωθεί ότι στον αγώνα των γιατρών συμμετέχουν και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Καβάλας για τις 2 ημέρες κινητοποιήσεων

Το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ. ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για δράση και δηλώνει αισιόδοξο ότι η αρχή έγινε! Η πεποίθηση ότι ο αγώνας μας είναι αγώνας για αξιοπρέπεια καλλιεργείται σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων και ελπίζουμε ότι στο επόμενο κάλεσμα θα είμαστε ακόμη περισσότεροι. Συμπληρώνουμε όλοι το έντυπο έναρξης ή συνέχισης (κατά περίπτωση) της επίσχεσης εργασίας και το καταθέτουμε στο πρωτόκολλο. Η Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ., όπως επίσης και η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. στηρίζουν όλους μαζί και κάθε συνάδελφο ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. και τον πρόεδρό του κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη για την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους και υπενθυμίζουμε προς όλους για μία ακόμη φορά ότι στον αγώνα διαφύλαξης της υγείας, ως υπέρτατου κοινωνικού αγαθού, όλοι οι εργαζόμενοι είμαστε αλληλέγγυοι.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας και όλους τους δημοσιογράφους ξεχωριστά, για τη βοήθειά τους στην αμερόληπτη και απρόσκοπτη προβολή των προβλημάτων της ιατρικής νοσοκομειακής κοινότητας, αλλά και τη δημοσιοποίηση της αγωνίας και του άγχους μας μπροστά στον κίνδυνο απώλειας της αξιοπρέπειάς μας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments