ΚΑΒΑΛΑ — 23 Απριλίου 2013
  • Views267

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Ι.Α.Ο.ΚΑΒ.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ι.Α.Ο.ΚΑΒ. στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που έγιναν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20.04.2013. Οι αθλήτριες του Ιππικού Αθλητικού Ομίλου Καβάλας κατάφεραν αξιοσημείωτες επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.
Συγκεκριμένα η Μαρκέλλα Μεταξά με το άλογο της Golden Eagle κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε και τη δεύτερη στην Α3. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι παρόλο που είχε να ανταγωνιστεί και ενήλικες αθλητές ενώ η ίδια ανήκει στην κατηγορία παίδων, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Α3 με ελάχιστη διαφορά από την πρώτη αθλήτρια.
Η Μελίνα Ζωγράφου-Αλεξίου με το άλογο της Nocsley ήρθε πρώτη στις κατηγορίες Α4 και Α5 με ποσοστά που δίνουν ελπίδες για διάκριση στους αγώνες Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Αθήνα στις 17-18-19 Μαίου και στους οποίους θα συμμετάσχει.
Η Μαρία Αντωνίου με το άλογο Nadia ήρθε δεύτερη στην κατηγορία Ε και έκτη στην Α3. Η προσπάθεια της θεωρείται αξιόλογη εφόσον το άλογο της παίρνει για πρώτη φορά μέρος στους αγώνες και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Η Βασιλική Κρέη με το άλογο Don Bardon αγωνίστηκε στις κατηγορίες Β6 και Β9 καταβάλοντας αξιέπαινη προσπάθεια. Πρόκειται για αθλήτρια με υπολογίσιμη παρουσία στους αγώνες, η οποία έχει αποδείξει με τις συμμετοχές τις την αξία της πολλές φορές στο παρελθόν.
Συνολικά ο Ι.Α.Ο.ΚΑΒ. απέσπασε 3 κύπελα, 3 χρυσά μετάλλια και 2 ασημένια.
Οι προπονητές των παιδιών κ. Στυλιανός Καραμπατζάκης και κ. Δημήτρης Τερζής καθώς και ο πρόεδρος του Ι.Α.Ο.ΚΑΒ. κ. Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα των αγώνων και ευελπιστούν σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.-
Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments