ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 24 Απριλίου 2012
  • Views157

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Καβάλας επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες για τις επόμενες ενέργειές του όσον αφορά την διάθεση φτηνών προϊόντων σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής

Ο Σύλλογος Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων Καβάλας συνεχίζει στη λογική της διάθεσης φτηνών προϊόντων , χτίζοντας δίκτυα αλληλεγγύης. Είμαστε αποφασισμένοι να μη μείνουμε απλοί θεατές της ανέχειας ,της εξαθλίωσης και της απόγνωσης των συμπολιτών μας. Είμαστε πεπεισμένοι , ότι με όρους αντίστασης και αλληλεγγύης θα αντιμετωπίσουμε τις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Θα συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική, εντάσσοντας και άλλα προϊόντα το επόμενο διάστημα και δίνοντας σε αυτή τη προσπάθεια διάρκεια και διαχρονικότητα.

Καλούμε παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο προκειμένου να οργανωθεί η διάθεση των προϊόντων τους.

Ανακοινώνουμε ότι τo Σάββατο 28/4 θα διατίθεται ρύζι καρολίνα από τις Σέρρες , με 1 ευρω το κιλό , σε συσκευασίες των 3 και των 5 κιλών , όπως επίσης και πατάτες Νευροκοπίου ,με τιμή 25 λεπτά το κιλό σε συσκευασία των 20 κιλών, από τις 9 το πρωί , στο λιμενοβραχίονα, δίπλα στο χώρο αναμονής επιβατών στο Λιμάνι της Καβάλας.

Καλούμε τους συμπολίτες που θέλουν εθελοντικά να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες δράσεις να έρθουν στις συνελεύσεις του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 18:00 – 20:00 στον πολυχώρο ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ (Βότση 10, πίσω από το ξενοδοχείο Εσπέρια).

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments