ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 28 Απριλίου 2012
  • Views231

Με τον διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο συναντήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Χατζηκωνσταντίνου Μαρία όπου παραβρέθηκε και η αναπληρώτρια διοικήτρια κ. Αγγελική Δημητρακάκη. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εφημεριών και την προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από την διοίκηση όσο και από τους εφημερεύοντες ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να μην κωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου παρά την περικοπή των δαπανών στον τομέα της Υγείας. ‘’Το μέλημα μας είναι να μη χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή’’ τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος. Η υποψήφια βουλευτής ρώτησε για τη σύνδεση της Θάσου με το νοσοκομείο και την αμεσότητα της διακομιδής κι έλαβε την διαβεβαίωση και δέσμευση ότι θα αποσταλεί άμεσα ιατρός και προσωπικό στη Χρυσούπολη που θα σκοπεύει και θα αντιμετωπίζει τα επείγοντα κατά την μεταφορά τους με το ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια η υποψήφια επισκέφθηκε διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ελευθερούπολης, στην οποία μετέβηκαν και στην περιήγηση της στα εμπορικά καταστήματα της πόλης αλλά και τους μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς. Αφουγκράστηκε τα προβλήματα και τα παράπονα τους, τις διαμαρτυρίες των νέων επαγγελματιών για την λαίλαπα των φορολογικών μέτρων με την οποία πυρπολούνται πριν καν ανοίξουν την επιχείρηση τους, τις ακάλυπτες επιταγές τους και τον εκτοπισμό τους από το νόμο Κατσέλη, παρότι αποτελούν ‘’μικρά ελληνικά υποχρεωμένα νοικοκυριά’’, που λόγω της εμπορικής τους ιδιότητας εξαιρούνται από τις ρυθμίσεις των Τραπεζών.

Το απόγευμα ακολούθησε επίσκεψη της στο Επιμελητήριο όπου και ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, ενώ αργότερα συγκέντρωσε φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος σε καφέ της Πέρνης και του Αγιάσματος όπου μίλησε για το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ, τις ξεκάθαρες θέσεις του στο ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, την αξιοπρεπή διαβίωση, την ιδιωτική πρωτοβουλία, την Κοινωνική δικαιοσύνη, την τιμωρία των Επίορκων του Δημοσίου Χρήματος, στην βιώσιμη Εθνική σύνταξη, στην πριμοδότηση και επιδότηση σε ενέργεια και λιπάσματα των αγροτών.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments