ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 09 Ιουλίου 2013
  • Views164

Αφού τον ανακάλυψαν στην Σέριφο είπε να πάει Κυλλήνη … για να μείνει ήσυχος στη χλιδή του-Ξεκουράζεται σε βίλα 650 ευρώ … ημερησίως

 Διακοπές μακράς διαρκείας κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού έκλεισαν και τα σχολεία του εξωτερικού και δεν έχει που να δώσει πια τα φώτα του, είπε κι αυτός να ξεκουραστεί. Αφού έσωσε την Ελλάδα και αφού μοίρασε τις γνώσεις του στη νέα γενιά ως ομιλητής σε πανεπιστήμια της Αμερικής και στον κόσμο, είπε αυτή τη φορά να πάρει άδεια από το Κοινοβούλιο, όχι για να λείψει στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό.

Μετά την Σέριφο όπου τον πήραν πρέφα ότι κάνει διακοπές ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε για την Κυλλήνη, σε πεντάστερο ξενοδοχείο για να χαλαρώσει το κουρασμένο του κορμί και το φορτωμένο με πολλές έγνοιες μυαλό του.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 500 στεμμάτων, πάνω σε μια παραλία δύο χιλιομέτρων και εκεί ο πρώην πρωθυπουργός έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ με θέα τη Ζάκυνθο και το απέραντο Ιόνιο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να “γευτεί” τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Οι τιμές για τις σουίτες ξεκινούν από 423 ευρώ και φτάνουν ως και τα διπλά για δύο διανυκτερεύσεις. Οι βίλες δύο ατόμων (125 τ.μ., με κρεβατοκάμαρα, σαλόνι και ιδιωτική πισίνα) ξεκινούν από 650 ευρώ, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινό.

Αξίζει μια παύση από την κοινοβουλευτική του δράση για να ανανεωθεί και να έρθει πάλι το Σεπτέμβριο στη Βουλή να συνεχίσει τα αιτήματα… αδειών.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments