ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 28 Μαρτίου 2013
  • Views218

Συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 38χρονος ημεδαπός, ιδιώτης, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 38χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 151.796,45 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Συνελήφθη σε χωριό της Δράμας από αστυνομικούς, ένας 40χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο κατάστημα του 40χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 205,78 γραμμαρίων, καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Συνελήφθη, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος, , προκειμένου να επιτύχει την έκδοση διαβατηρίου μετέβη στο Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, όπου επέδειξε ένα παραποιημένο δελτίο ταυτότητας των ελληνικών αρχών και δύο πιστοποιητικά, τα οποία ανήκουν σε άλλο άτομο. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Συνελήφθη, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 59χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 14,9 γραμμαρίων.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=KgC5tVqAKMM[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments