ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 25 Ιανουαρίου 2013
  • Views193

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=qTQTir-1kno[/tube]

Συνελήφθη, στη Γενισέα Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση, στη λαϊκή αγορά, 105 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα τσιγάρων, προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Ξάνθης.

Συνελήφθη, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, 44χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει το παγκάρι από παρεκκλήσι Ιερού Ναού στη Δράμα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη , στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 23χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (σουγιά), μήκους 19 εκατοστών, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις. Κατασχέθηκε το παραπάνω μαχαίρι.

Συνελήφθη, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο στάβλο του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21,3 γραμμαρίων.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments