ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 29 Νοεμβρίου 2012
  • Views201

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=NNQsqosaRy0[/tube]

Πετρέλαιο από τη δεξαμενή ενός καυστήρα σε κατοικία στην Ξάνθη, επιχείρησαν να κλέψουν δύο νεαροί δράστες τα ξημερώματα. Ο ένας από τους δύο, 20 ετών, ημεδαπός, συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, δύο πλαστικά δοχεία και ένα λάστιχο, μήκους 1 μέτρου. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τη δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες, την είχαν αφαιρέσει, την 6-9-2012, από την πόλη της Καβάλας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και τη σύλληψη του συνεργού.
Στη Χρυσούπολη συνελήφθη ο συνεργός του ανήλικου που έκλεψε τη μοτοσικλέτα στην Ξάνθη την Τρίτη και έχει επίσης συλληθφεί, μια μέρα πριν.
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑστυνομικούΤμήματος Χρυσούπολης, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητούνταν, διότι μαζί με έναν 17χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν, το προηγούμενο βράδυ, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Ξάνθης.
Συνελήφθη, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 41χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 40χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 589.598,11 ευρώ.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments