ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 06 Νοεμβρίου 2012
  • Views147

Συνελήφθη χθες (5-11-2012) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 53χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος διακινεί ναρκωτικές ουσίες στην Καβάλα, τον εντόπισαν και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν δύο (2) γυάλινα βάζα και τέσσερις (4) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 84 γραμμαρίων.

Επίσης σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε αγρόκτημα του δράστη, εντόπισαν θαμμένα στο έδαφος και σε αποθήκη αυτού, έξι (6) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 888 γραμμαρίων και έξι (6) γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 553 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν δώδεκα (12) συσκευασίες και οκτώ (8) γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.532 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments