ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 09 Μαρτίου 2013
  • Views690

«Χέρι» στις αποσκευές των επισκεπτών της μονής Παντελεήμονα στο Άγιο Όρος έβαζαν δυο Γεωργιανοί, που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία ενός 34χρονου Έλληνα ότι του έκλεψαν  ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν από αυτούς μέσα στο μοναστήρι, αλλά γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι δρούσε και εκτός αυτού. Ο 41χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε τέσσερις ημέρες μετά την κλοπή κι έτσι συνελήφθη.

Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, μαζί με τον άγνωστο ομοεθνή του, είχε κλέψει στις 12 Ιανουαρίου διάφορα αντικείμενα από ένα κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης στις Καρυές του Αγίου Όρους. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Τα περισσότερα από τα κλεμμένα αντικείμενα, όμως, ο Γεωργιανός τα είχε πουλήσει σε έναν 55χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Όρους αναζητούν το συνεργό του 41χρονου, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται για τυχόν άλλες κλοπές.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments