ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 02 Ιουνίου 2013
  • Views205

Ένας 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής για τη δολοφονία του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, στη βίλα τους στο Αλιβέρι Ευβοίας. Ο δράστης τους σκότωσε εν ψυχρώ για να τους ληστέψει.

Μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και οι υποψίες έπεσαν στα άτομα που κατά καιρούς εργαζόντουσαν στο ζευγάρι και στη βίλα του στο Αλιβέρι.

Ο κύκλος των υπόπτων έκλεισε και οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν Πακιστανό που δούλευε για τον 56χρονο γυναικολόγο.

Το μεσημέρι της Κυριακής τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια, όπου φέρεται ότι ομολόγησε.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δράστης είχε και συνεργούς.

Το χρονικό του εγκλήματος
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες της κόρης του ζευγαριού να επικοινωνήσει με τους γονείς του.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και, αρχικά, βρήκαν πεσμένη στην πισίνα στην πίσω αυλή την 54χρονη. Ήταν σε πρόσθια θέση με τράυματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν από τσιμεντένια πλάκα.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν δολοφονημένο και τον 56χρονο γυναικολόγο. Ήταν πεσμένος στο υπνοδωμάτιο, σε ύπτια θέση και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Ο συλληφθείς, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, περιέγραψε με ψυχρότητα και με λεπτομέρειες το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα που διέπραξε.

Πρώτα σκότωσε τον άντρα και στη συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι της γυναίκας, στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει…

Μάλιστα, ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε το σπίτι και έφυγε παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά.

Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε τη δολοφονία του ζευγαριού στις δώδεκα το μεσημέρι το Σαββάτου.

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments