ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 25 Μαρτίου 2013
  • Views280

Συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 13 ετών, διότι, το πρωί της προηγούμενης ημέρας, διέρρηξαν οικία της Ορεστιάδας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 200 Ευρώ και δύο μετάλλια. Στην κατοχή και την οικία των δραστών βρέθηκαν τα παραπάνω μετάλλια και μέρος από το αφαιρεθέν ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

Συνελήφθησαν χθες (23-3-2013) το βράδυ, στο νότιο κόμβο Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 61, 35 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή καλωδίων από κολώνες φωτισμού. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τους δράστες να αφαιρούν από κολώνες φωτισμού, που βρίσκονται στον οδικό κόμβο του Διδυμοτείχου, 250 μέτρα περίπου καλώδιο και να τα τοποθετούν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Η παραπάνω ποσότητα των καλωδίων κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο της, ενώ επίσης κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο. Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος έχει απασχολήσει, κατά το παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 57χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενη για κλοπές πορτοφολιών. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 57χρονη, διότι, χθες (23-3-2013) το πρωί, μαζί με άλλες δύο άγνωστες μέχρι στιγμής ομοεθνείς της, οι οποίες αναζητούνται, αφαίρεσαν, από το χώρο της λαϊκής αγοράς, το πορτοφόλι 68χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 195 Ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι οι τρεις αλλοδαπές, αφαίρεσαν, από τον ίδιο χώρο, τα πορτοφόλια άλλων τριών ημεδαπών, τα οποία περιείχαν συνολικά 160 Ευρώ και διάφορα έγγραφα. Στην κατοχή της 57χρονης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 465 Ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των συνεργών της.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=SUCyTYcZu18[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments