ΚΑΒΑΛΑ — 13 Δεκεμβρίου 2012
  • Views158

Στα γραφεία του ΤΕΕ-ΑΜ πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00 το απόγευμα η πρώτη επίσημη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, προκειμένου να εκλέξει τον Πρόεδρο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο.

Οι φορείς που συμμετέχουν στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη είναι το ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Μηχανικοί για την Κοινωνία, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.– Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Καβάλας και Δράμας,  ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας, η Ιατρική Εταιρία Καβάλας, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Καβάλας και  Δράμας, οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Καβάλας και Δράμας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το Περιφερειακό Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Κατά τη συνεδρίαση οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από έναν εκπρόσωπο από κάθε συμμετέχοντα φορέα. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Λάζαρος Βασιλειάδης, Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ και Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Ζαφείρης Μυστακίδης, Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ-ΑΜ. Επίσης ορίστηκε ο συντονιστής και εκλέχθηκε ο διαχειριστής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση έγινε παρουσίαση του τελικού προγράμματος που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια, αναλύθηκαν οι δράσεις που περιλαμβάνονται στην πράξη όπως αυτές επιμερίζονται στον κάθε φορέα-εταίρο καθώς και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, διάρκειας 24 μηνών.

Το πρόγραμμα αφορά 124 ωφελούμενους και η προκήρυξη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος με τους όρους και τα  κριτήρια για τους δικαιούχους άνεργους επιστήμονες θα δημοσιευθεί λίγο μετά τις γιορτές.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments