ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΑΓΓΑΙΟ — 10 Μαΐου 2013
  • Views630

Εμείς οι παρακάτω σύμβουλοι της Δ.Ε.Υ.Α. Παγγαίου μετά την ανακοίνωση της διεύθυνσης υγιεινής της Π.Ε. Καβάλας για απαγόρευση χρήσης πόσιμου νερού στους οικισμούς Νικήσιανης, Γεωργιανής και Αγίου Χριστοφόρου, σήμερα στις 8:30 το πρωί ζητήσαμε την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. πράγμα που δέχτηκε η διοίκηση και συγκάλεσε συνδρίαση για τις 12:30 μ.μ. σήμερα. Στην συνεδρίαση καταρχάς δηλώσαμε την αγανάκτηση μας για την ελλειπή  ενημέρωση  γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 27-9-2012 μέχρι σήμερα,περίοδο κατά την οποία υπήρχαν επαφές,διαβουλεύσεις,ενημερωτικές συσκέψεις και αποτελέσματα χημικών αναλύσεων με υπέρβαση των παραμετρικών τιμών του αρσενικού, με την Δ. Υγειας της Π.Ε.Καβαλας, δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ εκ μέρους του προεδρείου και των υπηρεσιακών παραγόντων. Τέτοιες πρακτικές μειώνουν εμάς σαν μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ και καταρρακώνουν το κύρος της ίδιας της εταιρίας.

Κατόπιν διαφωνήσαμε πλήρως με το ύφος και το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εξέδωσε χθες 8-5-2013 το γραφείο του Δημάρχου και οχι η Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Στην συνέχεια ζητήσαμε την πλήρη υλοποίηση της απόφασης της Π.Ε. Καβάλας με την έκδοση ανακοίνωσης που να προτρέπει τους δημότες στη μη χρήση του πόσιμου νερού, πράγμα που έγινε ομόφωνα δεκτό. Κατόπιν τούτου περιμένουμε άμεσα το προεδρείο της Δ.Ε.Υ.Α. να προβεί στην εν λόγω ανακοίνωση προς τους δημότες.

Επίσης ζητήσαμε την διανομή από την Δ.Ε.Υ.Α.Π. δωρεάν εμφιαλωμένου νερού προς τους δημότες των παραπάνω οικισμών πράγμα που δεν έγινε δεκτό από την πλειοψηφία.

Ελπίζουμε η συνεργασία ης Δ.Ε.Υ.Α.Π. με την διεύθυνση υγιεινής  της Π.Ε. Καβάλας, σύντομα να οδηγήσει σε λύση του προβλήματος και άρση της απαγόρευσης χρήσης του πόσιμου νερού.

Οι σύμβουλοι του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

                                                                        Α) Παπαμερής Κώστας

                                                                              Β) Αναστασιάδης Φίλιππος

                                                                            Γ) Μποσμπότης Χρήστος

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments