ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 26 Μαΐου 2012
  • Views221

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, σήμερα το πρωί συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου με τον προπονητή της ομάδας Δημήτριο Πρίφτη, με στόχο να ξεκαθαρίσουν το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά. Η συνάντηση κράτησε μια ώρα, και εκεί ο “ισχυρός” άνδρας της ΚΑΕ έθεσε μια σειρά από όρους προς τον κ. Πρίφτη, τους οποίους ο τελευταίος θα πρέπει να αποδεχτεί προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ο κ. Πρίφτης ζήτησε και πήρε προθεσμία λίγων ημερών για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Είναι, πάντως, δεδηλωμένη η επιθυμία του κ. Πρίφτη να παραμείνει στον πάγκο της Καβάλας, αλλά και η επιθυμία του κ. Παπακωνσταντίνου να δοθεί άμεσα λύση στο ζήτημα της συνέχισης της συνεργασίας με τον κ. Πρίφτη. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει και μια ημέρα νωρίτερα στο www.kavalagoal.gr ο κ. Παπακωνσταντίνου, “Η λύση που θα πρέπει να βρεθεί στη συνάντηση που θα έχω με τον Δημήτρη Πρίφτη θα πρέπει να είναι άμεση χωρίς να υπάρξει καμιά απολύτως καθυστέρηση”.

Τι γίνεται με το ρόστερ της ομάδας;

Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι το βασικό κορμό των Ελλήνων παικτών της Καβάλας φαίνεται πως θέλει να διατηρήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου. Ο «ισχυρός» άνδρας της Καβαλιώτικης ΚΑΕ έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά διερευνητικών επαφών με τους μάνατζερ των Σωτήρη Καραποστόλου, Χριστόφορου Στεφανίδη, Βασίλη Σίμτσακ και Νίκου Αγγελόπουλου, διαμηνύοντας την επιθυμία του για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει έμπρακτα την ικανοποίησή του για την παρουσία της συγκεκριμένης τετράδας παικτών φέτος και, παράλληλα, φανερώνει την τάση να συνεχίσει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να έχει έντονη ελληνική ταυτότητα. (πηγή: www.kavalagoal.gr)

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments