ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 21 Μαρτίου 2012
  • Views143

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=g8WhuUAvP1E[/tube]

Σε πολλά τοπικά κυρίως ζητήματα έκανε λόγο ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σάββας Εμινίδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μιλώντας μεταξύ άλλων για την ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το 12% των επιχειρήσεων, το κλείσιμο του ΟΑΕΔ, την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου της πόλης αλλά και στα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών.

Αναλυτικότερα,

– Μιλώντας για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την συγνώμη του και την ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ, απέδωσε μερίδιο ευθύνης σε όλους, αλλά κυρίως στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τα 5,5 χρόνια διακυβέρνησης πριν την οικονομική κρίση, ενώ θεώρησε ως μεγάλες επιτυχίες το PSI και την δανειακή σύμβαση.

– Σχετικά με το 12% των επιχειρήσεων, ο κ. Εμινίδης ανέφερε ότι είναι μια υπόθεση που τον απασχολεί εδώ και καιρό, όπως και αυτή της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των επιχειρήσεων.

– Για τον ΟΑΕΔ τονίστηκε, με έμφαση, ότι “δεν είναι δυνατόν να κλείνεις την τεχνική εκπαίδευση όταν θες ανάπτυξη”, ενώ έγινε σαφές ότι όσο είναι ο ίδιος του βουλευτής δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

– Ο κ. Εμινίδης έκανε αναφορά και για το παλιό νοσοκομείο, όπου ζήτησε να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό πρόβλημα, να περάσει άμεσα στα χέρια του δήμου για να το αξιοποιήσει κατάλληλα.

– Τέλος, σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών εξήγησε ότι ήταν ο πρώτος που ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των βουλευτών, και μάλιστα αναρωτήθηκε πόσοι βουλευτές ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία.

– Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε την συνέντευξη τύπου του Σάββα Εμινίδη ήταν η ερώτηση που κατατέθηκε προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αναφορικά με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις απονομής συντάξεων από το Ταμείο σύνταξης και αυτασφάλισης Υγειονομικών που έχει ενταχθεί στο Ε.Τ.Α.Α.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=aZjKiG__4Fg[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments