ΚΑΒΑΛΑ — 09 Ιανουαρίου 2013
  • Views132

Την ανάγκη να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ των δυο λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας παρά τις διαφορές που υπάρχουν σε πολιτικό επίπεδο, τόνισε ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής κατά την επίσκεψη στο Δημαρχείο του νέου γενικού προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Osman Sener.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τον τούρκο διπλωμάτη στην Καβάλας και την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του ευχήθηκε να εργαστεί προς όφελος  ων δυο λαών ώστε να συμβάλει και από τη δική του πλευρά στην επίλυση των διαφορών που υπάρχουν.

Από τη μεριά του ο νέος γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή ευχαρίστησε το δήμαρχο και υπογράμμισε ότι οι σχέσεις καλή γειτονίας μεταξύ των δυο λαών θα υπάρχουν πάντα. Τόνισε μάλιστα ότι παρά τις όποιες διαφορές υπάρχουν σε περιόδους δύσκολες πάντα ο ένας γείτονας προστρέχει στον άλλον για να ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη.

Ο κ. Osman Sener υπογράμμισε ότι ο τουρκικός λαός δεν ξεχνάει ποτέ την βοήθεια που έδωσαν οι έλληνες το 1999 όταν η Τουρκία επλήγη από τους σεισμούς, ενώ αναφέρθηκε και στη βοήθεια που προσέφερε η Τουρκία προς την Ελλάδα μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Χορήγηση αδειών στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου

 

Με την υπ’ αρ. 633/2012 και την υπ’ αρ. 634/2012 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας καθορίστηκε ο ανώτατος αριθμός αδειών και οι ισάριθμες θέσεις για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου και πλανοδίου εμπορίου αντίστοιχα για το έτος 2013.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο υπαίθριο εμπόριο (στάσιμο & πλανόδιο) να υποβάλλουν αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013.

Δικαίωμα απόκτησης της άδειας υπαίθριου εμπορίου (στάσιμου – πλανόδιου) έχουν τα φυσικά πρόσωπα που είναι άνεργα και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Δε συνδέονται με οποιαδήποτε σχέση με οργανωμένη ομοειδή ή παρεμφερή επιχείρηση, σχετική με το αντικείμενο της υπαίθριας δραστηριότητάς τους.

2.  Το ετήσιο συνολικό ατομικό εισόδημα δεν υπερβαίνει το αφορολόγητο ποσό μισθωτών – συνταξιούχων, που ισχύει κάθε φορά στη φορολογία εισοδήματος.

3.   Είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Καβάλας.

Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Εσόδων του Δήμου  (Γραφείο 4-Δημοτική Αστυνομία τηλ..2513500223 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας: www.kavala.gov.gr

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments