ΠΑΓΓΑΙΟ — 26 Μαΐου 2012
  • Views251

Με γνώμονα την ευρύτερη ενημέρωση των θεμάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου, κινήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Παγγαίου, κ. Ξουλόγης Βασίλειος με τον πρόεδρο, τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού, σε γνωστή καφετέρια της παραλίας Οφρυνίου( Τούζλα).

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν στην ενημέρωση από μέρους του δημάρχου Παγγαίου, για το δημοτικό κάμπινγκ της παραλίας Ορφυνίου, καθώς και θέματα καθαριότητας της εν γένει παραλιακής ζώνης και ιδιαίτερα της περιοχής της παραλίας Οφρυνίου.

Παράλληλα, δόθηκε βάση σε θέματα σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με ιδιαίτερη αναφορά στον πεζόδρομο, στη στάθμευση των οχημάτων στην εν λόγω περιοχή, στην ανάπλαση της παραλίας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στη μελέτη ανάπλασης της παραλίας Οφρυνίου, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν στη εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της παραλίας Οφρυνίου που θα ξεκινήσει σύντομα στη περιοχή.

Όσον αφορά σε θέματα που σχετίζονται με την ενδυνάμωση του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής, τέθηκε το ζήτημα της πρόσβασης των παραθεριστών στην παραλία Οφρυνίου από την Εγνατία Οδό, ενώ αναφορά έγινε και στις τοποθετήσεις ομπρελών και τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα στην παραλία.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, έκανε τοποθετήσεις σχετικά με την επίλυση τυχόν προβλημάτων της περιοχής που συνδέονται άμεσα με τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι μέσω της συνεργασίας με τους Συλλόγους Επαγγελματιών, μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να μπορέσει να επιτελεστεί το αντίστοιχο έργο.

Το « παρών» στη συνάντηση έδωσαν η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, του Δήμου Παγγαίου ,κ. Κρυσταλλία Παπανικολάου – Μυλωνοπούλου, και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ευάγγελος Κεσογλίδης, Γιώργος Θωμάς καθώς και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π κ. Ανδρέας
Καλλινικίδης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments