ΝΕΣΤΟΣ — 08 Απριλίου 2012
  • Views806

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=I1C1i2C7bLI[/tube]

Με αφορμή τη συνάντηση της Δικηγόρου – Ποινικολόγου και Υποψήφιας Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Καβάλας κ. Χατζηκωνσταντίνου Μαρία με τον Δήμαρχο Χρυσούπολης κ. Σάββα Μιχαηλίδη, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα για την τοπική κοινωνία του Νομού Καβάλας και του Δήμου Χρυσούπολης όπως:

Την μοναδική πρωτοβουλία του Δημάρχου στην εκμετάλλευση της γεωθερμικής ενέργειας, στα προβλήματα και τα εμπόδια που προκύπτουν της εφαρμογής των γεωθερμικών πεδίων εξαιτίας της ελλείψεις συντονισμένων διοικιτηκών υπηρεσιών, δομών και νομοθετικής πρόβλεψης από την πλευρά της πολιτείας για τις περιοχές που έχουν είδη παραχωρηθεί στον Δήμο Χρυσούπολης για τον σκοπό αυτό.

Για την παρείσφρηση εξωγενών παραγόντων στο έργο του Δήμου όσο αφορά την αποκλειστική διαχείριση που έχει παραχωρηθεί από την πολιτεία στην τοπική αυτοδιοίκηση για την εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων και ειδικότερα των υδάτων του Παραδείσου.

Τέλος έγινε εκτενής αναφορά στο θέμα το οικισμού των αθίγγανων για το οποίο είδη έχει ασχοληθεί με ερώτηση στην βουλή ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κύριος Βελόπουλος Κυριάκος.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments