ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 17 Μαρτίου 2013
  • Views437

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το Enikos.gr

Η συνάντηση έγινε υπό την παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου, του γενικού γραμματέα συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, και του προέδρου των οργανώσεων της ΝΔ στον νομό Θεσσαλονίκης, Μηνά Σαμαντζίδη.

Στη συνάντηση, ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ με καταβολή ενός σημαντικού ποσού. Έθεσε αιτήματα για τις συντάξεις των παλιννοστούνων ομογενών ενώ συζητήθηκαν τα επιχειρηματικά του σχέδια. Ένα από αυτά, είναι προφανώς και η ΣΕΚΕ, όπου μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τη ΣΕΚΕ για τις μετοχές που κατέχει στη ΣΕΚΑΠ, είναι σχεδόν βέβαιη η απόκτηση της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας, στο πλαίσιο της παράτασης του σχετικού διαγωνισμού.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments