ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 23 Απριλίου 2012
  • Views571

Το πρωί του Σαββάτου της 21ης Απριλίου 2012 ο Υφυπουργός  Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Τιμοσίδης συναντήθηκε με το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μ. Κρεμμύδας αφού ευχαρίστησε το Μ. Τιμοσίδη για την παρουσία του εξήρε τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα της θητείας του στο Υπουργείο. Ο Μιχάλης Τιμοσίδης με τη σειρά του ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την πρόσκληση και την μέχρι τώρα αποδοτική συνεργασία και επισήμανε ότι «η Πολιτεία χρωστά στους πολίτες με προβλήματα αναπηρίας και όχι οι πολίτες αυτοί στο κράτος».

Η συζήτηση που ακολούθησε εστιάστηκε σε θέματα άμεσης προτεραιότητας ατόμων με αναπηρία, όπως η αποδοτικότερη λειτουργία της Σχολής Τυφλών Θεσ/νίκης με τη δημιουργία στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης μετά την ηλικία των 18 ετών, η μέχρι τώρα δυσλειτουργία των επιτροπών ΚΕΠΑ που παρατηρείται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στα προβλήματα που ανέκυψαν στον ΕΟΠΥΥ με τα αναλώσιμα των παραπληγικών που λύθηκαν, όπως τονίστηκε από το Μιχάλη Τιμοσίδη, με το νέο ενιαίο κανονισμό του Οργανισμού.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments